lauantai 28. maaliskuuta 2015

Last day in California

Viimeinen kokonainen päivä Kaliforniassa. Suunnattiin bussilla Hollywoodiin ja oli mahtavampi paikka mitä olisin ikinä voinut kuvitellakaan! Meille vähän varoiteltiin, että älkää odottako liikoja varsinkaan Walk of Famelta eli kadulta, jossa on kuuluisien julkkisten nimilaattoja, koska se on vain ihan tavallinen kävelykatu. 
Ensimmäisenä mentiin vahamuseoon, jossa oli tehty tunnetuista julkkiksista vahanukkeja. Mun mielestä oli tosi hauska paikka ja sinne kannattaa mennä jos käy Hollywoodissa. :)

 









Vahamuseon jälkeen mentiin kävelemään pitkin Walk of Famea. Ei sitä hirveesti ympärille katsonut kun katsoi koko ajan vain laattoja (hehe :D). Katu oli kuitenkin niin pitkä molemmin puolin tietä, ettei sitä kokonaan kävelty, mutta osa ainakin. :)





Tuolla teatterissa järjestetään Oscar-gaalat.












Mentiin ikkunashoppailemaan kalliille ostoskadulle. :D


Tuo keltainen kauppa on kävelykadun kallein paikka ja halvin mitä voi ostaa niin on sukat 400dollaria/367€.

Sitten saavuttiin takaisin hotellille ja mentiin heti uima-altaalle, jonka jälkeen meillä oli ''juhla päivällinen''.




Illemmalla meillä alkoi omat pikku ''bileet''. Yläkerrassa meillä oli musiikkia soittamassa tosi hyvä DJ keskiyöhön saakka.
Jossain vaiheessa saatiin nero idea hyppää samaan aikaan uima-altaaseen vaatteet päällä. Hengailtiin siellä jonkin aikaa, kunnes mentiin pikaisesti vaihtamaan kuivat vaatteet päälle ja takaisin yläkertaan. Oli super hauskaa ja ikimuistoinen ilta!!


Sitten seuraavana aamuna olikin aika lähteä takaisin kotiin. Oli haikea fiilis, mutta samalla niin onnellinen koko kokemuksesta! Ei sitä oikeen voi sanoin kuivailla miltä tuntuu saada hyviä ystäviä ympäri maailmaa, viettää viikko paikassa, josta osasi vain unelmoida ja nähdä ja kokea niin paljon!



Oli hassua ajatella, että seuraavan kerran kun nousen lentokoneeseen mun pitää sanoa hyvästit mun hostperheelle, kaikille ystäville ja itse Oklahomalle. Vielä on pääkaupunki Washington D.C kokematta ja sitten on mun aika tulla takaisin Suomeen. 2 kuukautta jäljellä tätä unelmaa ja nyt on vaan otettava kaikki irti tästä ajasta. :)


- Rexu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti