sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Day 1 & 2 in California

Moikka!
Viime lauantaina alkoi mun ''California Adventure'' -matka ja oli kyllä aivan mahtavaa! Lensin siis San Franciscoon, jossa vietin ensimmäiset kolme päivää.
Ensimmäinen päivä oli siis saapumispäivä eikä tehty mitään sen erikoisempaa. Lentokentältä mentiin hotellille ja vietin aikaa hotellin ''pelihuoneessa'' muiden vaihtareiden kanssa. Illalla oli sitten päivällinen hotellilla. Tällä matkalla oli 9 eri maasta vaihtareita: Suomesta, Espanjasta, Belgiasta, Saksasta, Tanskasta, Norjasta, Ruotsista, Thaimaasta ja Israelista.



Menin ensimmäistä kertaa McDonald'siin Amerikassa. :D

Toinen päivä alkoi hotellin tosi hyvällä aamiaisella, jonka jälkeen oltiin valmiina lähtemään bussilla kohti San Franciscon satamaa. Siellä käytiin katsomassa merileijonia, jonka jälkeen käveltiin ympäriinsä. Hypättiin myös ''cable car:n'' kyytiin, joka on vähän raitiovaunun tapainen, mutta menee vaan edestakaisin isoa mäkeä ylös ja alas.







Me suomalaiset :D





















Pienen ajelun jälkeen meillä oli aikaa shoppailla keskustassa tai muuten vaan kierrellä siellä, jonka jälkeen kierreltiin ympäri kaupunkia bussilla ja meillä oli paikallinen opas, joka kertoi kaikista paikoista. :)













Vierailtiin myös taidemuseossa, joka rehellisesti sanottuna oli aika tylsä. Onneksi kuitenkaan ei oltu siellä kauaa. :D







Kierreltiin ympäriinsä Amerikan suurimmassa Chinatownissa, jonka jälkeen syötiin illallinen paikallisessa ravintolassa.





-Rexu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti