lauantai 21. maaliskuuta 2015

Day 5 in California

Ensimmäinen kokonainen päivä Los Angelesissa! Ensimmäiseksi aamupalan jälkeen mentiin katsomaan Hollywood -kylttiä vai miten sen nyt sanoisi. Oli hieman pettymys, koska luultiin, että nähtäisiin se läheltä, mutta oli se kuitenkin tosi siistiä nähdä se ihan livenä!






Sen jälkeen suunnattin Universal Studios:iin, joka oli aivan mahtava paikka!! Niin paljon kivaa tekemistä ja laitteita kaikenikäisille. 



Siellä kuvattiin jonkinlaista ''Talk Show:ta'', nyt en kyllä muista mikä sen julkkiksen nimi on joka tuolla oli haastateltavana, mutta olihan meidän tuolla haastattelun takana pakko hyppiä ja sanoa, että olen näkynyt täällä telkkarissa. Hahhaha :D



Mentiin pienelle kiertoajelulle itse ''huvipuiston'' ulkopuolelle ja oli niin mielenkiintoista nähdä ihan oikeita paikkoja missä on kuvattu elokuvia ja tv-sarjoja. Myös siellä oli mainoskuvaukset meneillään, joten sai nähdä vilauksen siitäkin.










Kaikki oltiin niin innoissaan kun päästiin näkemään ''Wisteria Lane'', joka on tuttu naapuristo Täydellisistä naisista. Oli niin siistii ajatella, että tuolla ne on kuvanneet niitä jaksoja!






Meille näytettiin myös paljon muita paikkoja ja näytettiin myös kohtauksia pikku telkkarista, että miten tuota lavastusta on käytetty.




























Siellä oli tuollainen ''Animal actors'' show, jossa näytettiin tosi hyvin koulutettuja kaikenlaisia eläimiä ja näytettiin miten niitä ohjeistetaan elokuvissa.





Illallinen syötiin Hard Rock Cafe:ssa, joka oli jälleen kerran tosi hyvää!!


Hotellille päästyä oli ihana taas pulahtaa uima-altaaseen ja rentoutua pore-altaassa pitkän päivän jälkeen.

- Rexu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti