torstai 1. tammikuuta 2015

Christmas & New Year

Uusi vuosi ja uudet kujeet!
Tuntuu niin oudolta, että nyt on vuosi 2015. Puolivälissä ollaan tätä ikimuistoista matkaa ja aika tuntuu menevän tosi nopeesti. Tähän mennessä vuosi 2014 on ollut varmasti elämäni parhain. Cheerleadingin sm-kisoista hopeeta ja pronssia, 2 unelmaa toteutui eli pääsin Suomen parhaimpaan cheerleading joukkueeseen (Elite<3) sekä lähdin näkemään vähän maailmaa tänne Atlantin toiselle puolelle. Vaikka olen saanut kokea niin paljon ihania asioita viimevuoden aikana niin ei se ole ollut pelkillä ruusuilla tanssimista. Siihen on kuulunut myös surua, pieniä pettymyksiä, pienen perheenjäsenen menetys sekä kova ikävä.









No miten me vietettiin uusivuosi täällä. Ei oikeestaan tehty mitään erikoista. Päivä meni normaaleiden askareiden tekemisessä ja illalla lähdettiin mun hostäidin siskon luokse. Siellä oli paljon ihmisiä joita en tuntenut yhtään, joten en osaa sanoa oliko ne sukulaisia vai pelkästään tuttuja. Kuitenkin siellä syötiin ja oltiin jonkun aikaa ja illalla lähdettiin kotiin. Ilta meni yhdessä leffoja katsellessa lämpimän viltin alla. Ilotulituksia täällä ei ollut yhtään, eikä raketteja vissiin edes myydäkään koko osavaltiossa. Se oli vähän harmi, mutta tämmöinen uudenvuoden vietto tällä kertaa. :)







Joulu meni ihan kivasti, vaikka olikin vähän erilainen. Suomessa kun avataan lahjat jouluaattona niin täällä avataan joulupäivän aamulla. Silloin aamulla mun hostvanhempien lapset ja lapsenlapset kokoontuivat kaikki tänne ''mummolaan'' ja avattiin yhdessä lahjat ja sitten myöhemmin syötiin lounasta. Ruoka oli aika samanlaista mitä oli kiitospäivänäkin, mutta eipä se haitannut kun oli niin hyvää! :P
Kiitos kaikille sukulaisille ja ystäville, jotka lähetitte mulle joulukortteja ja paketteja. :)


Meidän jouluvalot :)


Tehtiin joulukarkkeja :P




Tein maustekakun jouluksi ja vaikka näillä onkin täällä maustekakkuja niin sain paljon kehuja tästä! Kiitos äidille<3





Cherry cheese cake :P


Joululomaa vielä muutama päivä jäljellä ja sitten on taas paluu arkeen. :)

- Rexu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti