keskiviikko 21. tammikuuta 2015

2 days until Hawaii

Jee! Oon super innoissani tulevasta matkasta enkä malta odottaa lauantaita. Matkalle menen siis järjestöni kautta, joten tulen viettämään viikon muiden ulkomaalaisten ja suomalaisten vaihto-oppilaiden kanssa, jotka ovat myös vaihto-oppilaina Yhdysvalloissa. En tiedä hotellin internet-yhteydestä, mutta toivottavasti siellä olisi niin pystyn päivittämään tänne kuulumisia. Jos ei niin sitten kun palaan kotiin.



No kuitenkin uusivuosi on alkanut tosi kivasti ja niin on alkanut myös toinen lukukauteni koulussa. Lukkari on aika sama mitä oli viime lukukautenakin, mutta Amerikan historia jäi pois (Ihanaa!) ja tilalle tuli softball. Softball on vähän niinkuin amerikkalainen baseball, mutta pallo vähän isompi, kenttä pienempi ja pallo heitetään lyöjälle eri tavalla. Oon tosi innoissani siitä vaikka aika usein oonkin ihan pihalla, että mitäs nyt pitää tehdä, mutta eiköhän se siitä selkeydy. :D Jotenkin on tosi kiva olla nyt jossain koulun urheilujoukkueessa ku tutustuu paremmin ihmisiin ja pääsee enemmän urheilemaan.

Nyt oon huomannu, että aika menee nopeemmin nyt mitä syksyllä. Jotenkin on niin tottunut nyt elämään täällä ja kaikki on niin tuttua, että ajan menoa ei edes huomaa. Tuntuu, että vastahan oli uusivuosi ja kohta ollaankin helmikuun puolella.

Joululoman viimeisenä päivänä vihdoin tavattiin Aneten kanssa. Ollaan molemmat samassa vaihto-oppilaiden ryhmässä Facebookissa ja sitten siellä huomattiikin, että molemmat asuu Oklahomassa ja asutaan aika lähellä toisiamme. Vietettiin tosi kiva shoppailupäivä ostarilla. :)


Viime viikonloppuna saatiin nauttia +18 lämmöstä ja niimpä pyysinkin hostvanhempiani viemään mut jonnekin ulos kävelemään/vaeltamaan. Oletin, että mentäisiin jonnekkin vuorelle niinkuin viimeksi, mutta mentiikin luontopolulle. En valita, koska oli tosi kiva ulkoilla, mut oli se mun mielestä vähän hassua, että piti ajaa puolitoistatuntia vain siksi, että pääsisi kävelemään metsään. :D



Kotiin palatessa matkan varrella sitten pysähdyttiin jossain intiaani paikassa. Haha.. :D en oikeen tiedä minkä sanoisin sen paikan nimeksi, mutta kuiteski tää Oklahoma oli aikoinaan intiaanien paikka niin täällä on aika paljon museoita ja paikkoja mihin voi mennä vierailemaan ja vähän tutustumaan niiden kulttuuriin.









Maanantaina tapasin kaksi aasialaista tyttöä, toinen kotoisin Etelä-Koreasta ja toinen Kiinasta. Meillä kolmella on siis yhteinen aluevalvoja, joten tavattiin sitten kaikki kerralla. Oli tosi kiva tutustua niihin ja ne oikeesti vaikuttaa ihan huipputyypeiltä ja toivonkin, että tavataan vielä uudestaan! :)



- Rexu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti