sunnuntai 1. helmikuuta 2015

3rd day in Hawaii

Kolmas päivä alkoi hotellin aamiaisella ja pakko hehkuttaa kuinka hyvältä paikalliset hedelmät maistukaan siellä! En oo ikinä syönyt niin hyvää ananasta mitä söin Hawailla ollessa. :P



Aamupäivällä mentiin bussilla isolle ananas tilalle, jossa nähtiin miten niitä ananaksia kavatetaan. Siellä oli myös puutarha, jossa oli kahvipuita, kukkasia ja pieni lampi. Oltiin siellä noin reilu tunti ja sitten suunnattiin kohti North Shorea.

Syötiin puoliks kaverin kanssa tommoinen pieni hedelmäjuttu, jossa oli eri lajikkeita anaksesta ja vähän jotain muutakin. :)

Ostin käsikorun, jossa on mun nimi hawain kielellä. Myös sai tietää mitä oma nimi tarkoittaa.



Siellä oli pieni kauppa, josta sai ostaa kaikenlaista ananakseen liittyvää haha.. :D




Sieltä sai myös muita juttuja kuten henna-tatuointeja.











Suomi-tytöt :D





North Shore on alue Oahun saarella, joka on maailmankuulu surffaus mahdollisuuksista tai no oikeestaan jättimäisistä aalloista.

Kun me oltiin siellä niin aallot eivät olleet kovin isot, mutta alla olevasta kuvasta näkee kuinka isoja aaltoja siellä voi olla. Kuva täältä.







Belgialainen, tanskalainen, suomalainen ja saksalainen.

Käytiin myös syömässä lounasta ja kiertelemässä pikku putiikkeja.

Ja no mikäs sen parempaa kuin ananashamppari :'D


Turisti kokeilemassa hattuja :D

Sitten jatkettiin matkaa kohti Polynesialaiseen kulttuurikeskukseen. Eli se oli semmonen iso ulkoilma keskus/puisto, jossa sai tutustua Hawajin eri kulttuureihin. Mun mielest siellä oli tosi hauskaa! Opeteltiin hulatanssia, perinteisiä hawailaisia pelejä, katsottiin esityksiä ja vaikka mitä muuta kivaa! Illalla mentiin syömään siellä olevaan buffettiin, jossa oli hawailaisia ruokia ja myös jotain ihan tavallisiakin ruokia. Ilta päättyi tosi hienoon show:hun ja sitten suunnattiin noin 22 aikoihin hotellille.



Eri kulttuureilla oli erilaiset tanssit.







Mikäs sen hauskempaa kuin veneenkuljettajan tippuminen :D


Siellä oli pieni show, jossa näytettiin miten avataan perinteisellä tavalla eli kiven avulla kookospähkinä, myös perinteisellä tulenteko tavalla sytytettiin tuli eli 2 puupalikan avulla ja sitten oli pieni tulishow.



Osa yleisöstä sai tommosen palmunlehdestä tehdyn pannan. :)




Iloisena hulatanssin opettelun jälkeen.

Mentiin pienelle veneajelulle, joka kierteli ympäri sitä paikkaa.





Kaikkea maistettiin! :D








Päivä oli pitkä, mutta aika meni tosi nopeesti. Hotellille päästyä meillä oli pieni kokoontuminen aulassa ja sitten heti nukkumaan.

- Rexu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti