sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Halloween

Moikka!
Nyt on vietetty vähän erilainen halloween kuin yleensä. Täällä halloween on paljon isompi juttu kuin Suomessa ja ihmiset oikeesti näkee vaivaa pihojen koristelemisessa ja muutenkin sen tunnelman ylläpitämisessä. Täällä kaupungissa missä asun niin halloweenin vietto aloitettiin jo torstaina Pumpkin fest:llä. Siellä oli mm. pukukisoja, erilaisia pikku aktiviteettejä lapsille ja vähän vanhemmillekin ja kojuja, joissa yritykset ja kirkot antoivat karkkia kaikille teemaan pukeutuneille. Oltiin niin kauan siellä Pumpkin fest:ssä, että perinteinen karkki tai kepponen -kiertely jäi vähän lyhyeksi. Karkki tai kepponen -kiertely vastaa samaa kuin Suomessa virpominen pääsiäisenä. Jatkettiin sitä sitten seuraavana päivänä toisessa kaupungissa, koska perjantaina kaupungissa missä asun niin oli jalkapallon koti-ottelu, joten harva olisi ollut kotona antamassa pikku lapsille karkkia. Itse kuljin vain mukana kun Kadence kierteli ovelta ovelle ja vaikka mun hostäiti sano et voin kierrellä Kadencen kanssa niin ei se mun mielestä vaan oo soveliasta tehä sitä enään tän ikäsenä.













 Lauantaina aamupäivällä mentiin mun hostvanhempien muiden lastenlasten kaa pelaamaan laser-sotaa ja se oli tosi kivaa!! Eli ammutaan siis toisiamme laser aseilla ja se kuka osuu eniten muihin niin voittaa. Sen jälkeen mentiin kirkon järjestämään Fish fry -tapahtumaan, jossa oli siis päälihana kalaa ja jokainen perhe toi jonkun sivuruoan ja jälkiruoan tullessaan. Rehellisesti sanottuna en oo ikinä maistanu niin hirveetä kalaa ku mitä söin siellä. Täällä kun ei oo oikee kunnon vesistöjä lähellä niin kaikki kala on pakastettuu ja maistuu ihan oudolta. No kuitenkin kaikki muu ruoka oli tosi hyvää mut harmikseni unohdin puhelimen ja kameran kotiin, joten mulla ei oo kuvia sieltä.

 Sunnuntaina aamukirkon jälkeen mentiin kurpitsa tilalle, koska haluttiin Kadencen kanssa kaivertaa kurpitsat, koska itse halloweenin aikana meillä ei ollut siihen aikaa. Nyt kuitenkin oli hyvin aikaa ja se oli kyllä kivaa tekemistä! Myös mun aluevalvoja tuli käymään ja siinä juteltiin jonkin aikaa ja illalla sitten kirkkoon taas.



 Paahdettiin kurpitsan siemenet ja niistä tuli superhyviä!!


- Rexu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti