perjantai 8. elokuuta 2014

Day 1 & 2

Moikka!
toissapäivänä lento lähti Suomesta klo 7.30 Osloon ja siellä odotettiin suomalaisten kanssa norjalaisia vaihtareita ja parin tunnin päästä lennettiin New Yorkiin. Matka meni tosi hyvin ja lento kesti 8 tuntia, mut ei se tuntunu yhtään pitkältä kun oli kivaa matkaseuraa ja paljon juteltavaa.
Oltiin perillä yhdeltä paikallista aikaa ja nukuin ehkä tunnin koneessa, joten tällä hetkellä oon tosi väsyny tästä aikaerorasituksesta. Lentokentältä mentiin bussilla hotellille, joka siis sijaitsee tosi lähellä lentokenttää ja sitä vastapäätä on joku vankila. Hotelli on yllättävän hyvä ja jaan huoneen 2 norjalaisen kanssa. Illalla meille tilattiin ruokaa ja vaihtoehtoina salaatti, pizza ja juustohampurilainen. Ruoka oli tosi huonoa, mut mikä tahansa menee ku on kova nälkä. :D










Seuraavana aamuna herättiin seitsemän aikoihin ja mentiin aamupalalle. Aamupalalla oli tosi paljon kaikkee epäterveellistä ja no ite söin siellä vohvelin, hedelmiä ja kahvin. Sitten noin 8 aikaa aamulla lähdettiin bussilla nähtävyys kiertoajelulle. Se kesti n. 8 tuntia taukoineen ja meillä oli oppaana semmonen Pariisista kotoisin oleva nainen, joka oli tosi mukava ja osas asiansa. Se ties tosi paljon kaikenlaista ja välillä bussi jätti meijät jonnekkin ja käveltiin joku 20 minuuttia paikasta riippuen ja sitten taas bussiin, joista nähtiin nähtävyyksiä. Kaikinpuolin tosi hyvä kiertoajelu. :)










Central Park





 Brooklyn bridge




Time Square




 World Trade Center

Tää puu on merkki selviytymisestä, koska tää löyty sieltä raunioista vissii puoliks katkenneena, mutta silti selvis.

Tää iso vesiputous on muistomerkki kaikille siinä romahduksessa kuolleille.


Oli tosi kiva ku ei kierrelty pelkästään noiden pilvenpiirtäjien seassa. Mentiin Chinatowniin ja se on siis semmonen keskittymä ihmisiä, joilla on sama kulttuuri, samat tavat jne. oli hassuu huomata kuinka nurkan takana on ihan täysin erilainen kulttuuri, kuten siellä yhtäkkiä kulttuuri vaihtuikin italialaiseksi.






Mulla on tosi paljon kaikenlaisia kuvia ehkä ne sitten näkyy joissain muissa postauksissa, mut mulla ei oo täällä oikeen aikaa kirjotella, joten yritän parhaani olla aktiivinen täälläkin. :)
Lopuksi vielä Frendeistä tuttu kahvila ja Sinkkuelämää- sarjsta tutun Carrien kotirappusen vasemmalla kuvassa.



- Rexu

1 kommentti: