torstai 28. toukokuuta 2015

Goodbye Oklahome

Moikka!
Tällä hetkellä olen täällä Washington, D.C:ssä Year End camp:lla. Keskiviikkona jouduin jättää hyvästit hostperheelle ja koko Oklahomalle. En voi muuta sanoa kuin, että oli hirvein asia koko vaihtarivuodesta. Yllätyin tosi paljon kuinka paljon olinkaan kiintynyt heihin ja oli niin vaikea sanoa hyvästit varsinkin kun en vielä ollut valmis edes lähtemään, mutta oli pakko.

Kerron nyt vähän jäljessä mitä tuli tehtyä ennen kuin lähdin. :)

Tosiaan aikaisemmin mainitsin, että päästiin softball joukkueen kanssa turnaukseen pelaamaan osavaltion mestaruudesta. No turnausta siirrettiin 3 kertaa huonon sään takia, mutta sitten vihdoin koitti se päivä! Meidän bussi lähti middle school:n pihalta, joten suurin osa oppilaista oli ulkona hurraamassa meille. Meidän bussin edessä ja takana oli poliisiautot jotka saattoivat meidät aika pitkälle, mutta eivät koko matkaa. Meidän kaupungissa tienreunalla oli paljon ihmisiä hurraamassa kyltteineen ja sinne oli myös pystytetty paljon kannustuskylttejä ja jokaiselle pelaajalle myös oma kyltti. Oli niin siistiä huomata kuinka täällä otetaan tää asia niin isosti ja kaikki kannustaa oman kaupungin joukkuetta.
No valitettavasti hävittiin ensimmäinen peli, joten turnaus oli meidän osalta ohi. Kokemus oli kuitenkin aivan ainutlaatuinen!! :)

Minä ja Allison :)

Mentiin kavereiden kanssa muutama päivä ennen mun lähtöä keilaamaan. Myöhemmin sinne tuli enemmän kavereita sanomaan hyvästejä ja pelattiin biljardia. Oli kivaa! :)




Viimeinen päivä Breezin kanssa. En malta odottaa ensikesää kun hän tulee käymään Suomessa. :)

Breezin serkut. :)


Otin muutamat kuvat Blanchardista viimeisenä päivänä.





Minä ja Hannah. :)

Viimeisenä iltana mentiin katsomaan Pitch Perfect 2. :)


Viimeinen näkymä Oklahomasta.

-Rexu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti